Βοηθητικό μενού

"Το όνειρο ενός γελοίου" του Φ. Ντοστογιέφσκι στις Μορφές Έκφρασης

arthro_fio
Ο Θωμάς Κινδύνης επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στη σκηνή για να μας μεταφέρει ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φ. Ντοστογιέφσκι. Ένα έργο που φέρνει μαζί του μιαν απάντηση για όλα τα αδιέξοδα του σημερινού κόσμου, για την αγάπη, το όνειρο και το μέλλον που εμείς μπορούμε ακόμα να διαμορφώσουμε για εμάς, για τα παιδιά μας, για τη ζωή!
 
Πρεμιέρα 25 Νοεμβρίου 2016. Κρατήσεις: 210 3464903, 210 3464003.
 
Ένα όνειρο γίνεται αιτία να αλλάξει ένας άνθρωπος για πάντα. Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη νύχτα, προετοιμαζόταν για να βάλει τέλος στη δίχως νόημα ζωή του. Από το όνειρο και μετά, θα παλέψει για έναν κόσμο διαφορετικό. Έναν κόσμο τόσο απίστευτα όμορφο και αληθινό, που μόνο ένας γελοίος άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ έστω και να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει!
 
Γραμμένο το 1877, «Το όνειρο ενός γελοίου» αποτελεί ένα αριστούργημα γραφής και πλοκής που οδηγεί τον θεατή βήμα βήμα από έναν κόσμο εχθρικό για τον άνθρωπο, κενό από αξίες και ιδανικά, έναν κόσμο που βρίσκεται στο ζενίθ της αυτοκαταστροφικής του μανίας, στην άλλη πλευρά – εκεί όπου η ζωή είναι γεμάτη, η ευτυχία πηγάζει από την αγάπη που κρύβουμε μέσα μέσα μας και ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνεί, να νιώθει, να χαίρεται που υπάρχει και να ζει αληθινά.
 
Συντελεστές
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Διασκευή Κειμένου: Θωμάς Κινδύνης
Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Ερμηνεύει ο Θωμάς Κινδύνης

Παραστάσεις

Aπό 25 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή 21.00, Σάββατο 21.30 & Κυριακή 19.30
Εισιτήρια: 12€ Κανονικό | 10€ Προπώληση & Ομαδικά (6 άτομα και άνω)  
7€ Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, Μέλη των Μορφών Έκφρασης
Διάρκεια: 70 λεπτά
 
*Το βιβλίο της παράστασης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Vakxikon.gr.
Vakxikon Radio
Vakxikon Blog