Top menu

Art is Hard, μια έκθεση κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη

Οι G.e.M, 3 κοπέλες από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν τη δική τους έκθεση κοσμημάτων την ερχόμενη Πέμπτη στο BLOCK33. Aς τις γτνωρίσουμε :

eirini1.jpgeirini2.jpggeorgia1.jpggeorgia2.jpgmaria1.jpgmaria2.jpg

Έναρξη : Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 στις 7:00 μ.μ.
Λήξη : Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 στις 4:00 π.μ.
Τοποθεσία : BLOCK33

Ζούμε σ' αυτή την πόλη, θέλουμε ν' αναδείξουμε τον καλλιτεχνικό αναβρασμό της όσο κι αν πάνε να τον φιμώσουν και να τον θάψουν κάτω από τα μπάζα της μικροαστικής υποκουλτούρας τους, με τσόντες, μεσημεριανάδικα και "εθνικές πτωχεύσεις"...

ART IS HARD

Δράση δημιουργικής έκφρασης χωρίς όρια... Ο χώρος, παντού.. Γιατί τέχνη σημαίνει ασυμβίβαστη θέληση και ελπίδα, όχι φράγκα και δημόσιες σχέσεις. Εαν λοιπόν θέλεις να προβάλεις το έργο σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να περάσεις μια super βραδιά παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με σένα, έλα 4ο ΑRT IS HARD.

Γιατί η τέχνη είναι σκληρή, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή!

*

Γεωργία Νότζιου : Κάτοχος πτυχίων και με μεγάλη προϋπηρεσία στην ανεργία! "Οδηγήθηκε" στη δημιουργία κοσμημάτων για να γλυτώσει το Δαφνί. Με επιτυχία; Ο καιρός θα δείξει...
 
Ειρήνη Ζαφειροπούλου : Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Από μικρή παίζει με χάντρες και κορδέλες. Διετέλεσε βεβαίως βεβαίως προσκοπικό στέλεχος στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε γεωπονία... Kαι παίζει ακόμη με χάντρες και κορδέλες!

Μαρία Καζαντζίδου : Ζει εδώ και 27 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο και... αιώνια φοιτήτρια γεωπονικής. Σαν τους μεγάλους καλλιτέχνες δεν ακολουθεί τις σπουδές της αλλά "μπλέκει" με τα χειροποίητα κοσμήματα. Με γνώμονα τους συνδυασμούς έντονων χρωμάτων και υλικών... keep walking!

Με μεγάλη (επιθυμία για) επιτυχία είναι οι G.e.M.

φωτογραφίες : οι 1 & 2 της Ειρήνης, οι 3 & 4 της Γεωργίας, οι 5 & 6 της Μαρίας...