Βοηθητικό μενού

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "The Bachelor" στη Σκύρο

Στις 4 Οκτωβρίου 2017 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Ελλάδα τα γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς “THE BACHELOR” – “DE BACHELOR”, σε παραγωγή της Ολλανδικής εταιρίας Warner Bros. International Television Production, και εκτέλεση παραγωγής από την εταιρεία Inkas Film & TV Productions.

Η σειρά έχει ήδη προβληθεί σε 27 χώρες ενώ τα γυρίσματα των 9 επεισοδίων πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στη Σκύρο, προβάλλοντας τις ομορφιές του νησιού, την γαστρονομία και την πλούσια πολιστική παράδοση.

Η ιστορία περιγράφει έναν περιζήτητο εργένη που του δίνεται η ευκαιρία να βρει την αληθινή αγάπη και τη γυναίκα που θα παντρευτεί.

Ξεκινώντας ένα ρομαντικό ταξίδι με κατεύθυνση ένα ελληνικό νησί θα γνωρίσει 25 υποψήφιες νύφες, όπου μέσα από διάφορες περιπέτειες και ρομαντικές συναντήσεις θα διαλέξει τη γυναίκα της ζωής του.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα, με το μεγάλο φινάλε στο μοναδικό ξενοδοχείο Cape Sounio, έπειτα από μία ειδυλλιακή τελετή κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα με πανσέληνο, όπου ο εργένης επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του. Η σειρά γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

deBachelor, Net5, SBS, Skyros, Griekenland, warnerbrothers

Η προβολή της στο ολλανδικό κανάλι SBS – NET 5 ξεκινάει στις 28/11/2017.

Κεντρικός χορηγός Hotel Nefeli Skiros Resort.

Χορηγοί
Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, Multihull Yachting Greece, Vlassi Holeva, 360 Cocktail Bar & Restaurant Athens.

Ελληνες συντελεστές
Εκτέλεση Παραγωγής - Λιλέτ Μπόταση
Οργάνωση παραγωγής - Δημήτρης Χατζηβογιατζής
Συντονισμός παραγωγής - Έρικα Κούκουνα
Σκηνικά - Χρύσα Δαπόντε
Σχεδιασμός φωτισμών - Δημήτρης Σταμπολής
Μακιγιάζ - Κατερίνα Μιχαλούτσου, Ειρήνη Μάνζτιου
Κατασκευές - Ανδρέας Ζούβελος

Vakxikon Radio
Vakxikon Blog