Top menu

Περιεχόμενα Τεύχους 10

"ΠΡΑΒΔΑ ΛΑΛΕΟΥΣΑ (όσα δεν πρέπει να ξέρετε για μένα)" - Δημήτρης Κουταρέλλης

ΠΡΑΒΔΑ ΛΑΛΕΟΥΣΑ (όσα δεν πρέπει να ξέρετε για μένα), Κείμενα, Δημήτρης Κουταρέλλης, Εκδόσεις Ατέρμονο, 2008


Η ΓΥΝΑΙΚΑ  ΝΑΥΑΓΙΟ
 
Ήθελε να το ‘χει σε διαρκή χρήση. Το πράγμα έγινε ως εξής: Κάποτε διέρρηξαν την πόρτα της βιαστές. Ήταν τρεις γεροδεμένοι άνθρωποι με τραχιά χαρακτηριστικά, οι δύο την ακινητοποίησαν τοποθετώντας το σώμα της σε στάση πισωκολητού και την βίαζαν εναλλάξ ο καθένας. Κατά τη διάρκεια που οι άλλοι δύο την κρατούσαν ακινητοποιημένη, τα κρεμασμένα άσπρα στήθια της πλατσούριζαν και σκαμπανέβαζαν κατά τη διάρκεια του βιασμού. Μόλις ξεπέρασε την πρώτη κρυάδα του σοκ (γιατί στην αρχή αυτό που έγινε δεν της άρεσε – ή τουλάχιστον έτσι αυτή νόμιζε) από τότε ήθελε να το κάνει πάντα με τρεις και πάντα έτσι. Αλλιώς δεν ερεθιζόταν.
 
Σημείωμα (του Τάσου Ρήτου)

The boys are back in town φιλαράκο, and the bad women are the good women. Με λόγια αλήτικα αλλά και επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι βγήκαν μέσα από ατελείωτες ώρες μελέτης της ιστορίας του κόσμου και του κώλου. Βρισκόμαστε σε ένα παγκάκι και βλέπουμε μέσα από ένα κυάλι απέναντι την ιστορία να επαναλαμβάνεται επικίνδυνα στο χειρότερα σημείο. Οι σοφολογίες και οι σεξολογίες παίζουν σκάκι με τους παπάδες μια σημαδεμένης τράπουλας. Και η Ντάμα Κούπα στέλνει φιλάκια ρουφηχτά καυλιάρικα.
Πραγματικά, η συλλογή του Δημήτρη Κουταρέλλη «ΠΡΑΒΔΑ ΛΑΛΕΟΥΣΑ», αποτελεί ένα μνημόνιο για όλους τους φραπεδοκασκέδες, και τους αφροξυρισμένους γιακάδες. Στέκομαι με τα πόδια κρεμασμένα σε ένα εξαθλιωμένο μπαρ ανάμεσα σε πόρνες και λιμοκοντόρους και πολλά ηρεμιστικά για τον πονοκέφαλο που μου προκαλούν τα νέα μέτρα.
Όλα αυτά με άφθονη σάτυρα ο συγγραφέας – γελοιογράφος, γελιογραφεί την πραγματικότητα του χθες, του σήμερα και του αύριο. Αν είσαι μέσα στους πολλούς που θα διαβάσουν αυτό το βιβλίο, πιθανότητα να σε τσακίσει, αλλά αν είσαι στους λίγους πιθανότατα είσαι ένας μαζόχας.