Top menu

Σχολικά προγράμματα στην Ακαδημία Παραμυθιού Μύθαρος!

μύθαρος-ζωγανά

Εισηγήτρια: Άρτεμη Ζωγανά, συγγραφέας.

Η Ακαδημία Παραμυθιού Μύθαρος προσεγγίζει το μάθημα της Φυσικής στο δημοτικό με ζωντάνια και αστείρευτη συμμετοχή των παιδιών. Για την Πέμπτη και Έκτη τάξη του δημοτικού.

Η Ακαδημία Παραμυθιού Μύθαρος τρέχει με τον Ανακαλύψ στα σχολεία και μαζί με τα παιδιά φτιάχνουν παραμύθια με πειράματα. Μία δραστηριότητα που τα παιδιά εξοικειώνονται με τα φαινόμενα της Φυσικής και κατανοούν τους κανόνες της. Όλοι μαζί θα ξετρελαθούμε βλέποντας παράξενα πράγματα να γίνονται και όμως να εξηγούνται με τους φυσικούς κανόνες.

Είμαστε έτοιμοι να σας καταπλήξουμε! Το αυγό μέσα στο μπουκάλι. Να φωνάξω δυνατά για να με ακούσετε όλοι. Είμαι ο Ανακαλύψ ο παραμυθάς επιστήμονας. Θέλω όλοι μαζί να κάνουμε πράματα και θαύματα. Να γράψουμε και να πειραματιστούμε. Έχω ένα βρασμένο αυγό, ένα μπουκάλι και σπίρτα. Γράψτε μια ιστορία και όλοι ξεκινάμε... Και δεν θα παίξουμε μόνο με αυτούς, έρχονται και άλλοι ήρωες που όλοι θα εκπλαγείτε.

Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ ανά μαθητή.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται στην προτεινόμενη λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Για επικοινωνία με την Ακαδημία Παραμυθιού Μύθαρος ανατρέξτε εδώ: http://akadimiaparamithiou.gr/epikoinwnia/stoicheia-epikoinwnias/21.

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 180, Εμπ. Κέντρο Domus, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 210 6711706
Fax: 210 6711706
E-mail: info@akadimiaparamithiou.gr
Website: www.akadimiaparamithiou.gr
Facebook: https://www.facebook.com/akadimiaparamithiou?fref=ts