Top menu

Περιεχόμενα Τεύχους 9

Ράδιο Βακχικόν [since 2010] - Είμαστε στον αέρα!

(του Τάσου Ρήτου)
2 χρόνια Περιοδικό Βακχικόν.... 2 μήνες Ράδιο Βακχικόν....!
radio1.jpgradio2.jpgradio3.jpgradio4.jpgradio5.jpg
Όταν για πρώτη φορά εκδόθηκε το Περιοδικό Γραμμάτων και Τεχνών Βακχικόν είχε κι έναν αδελφό και συνοδοιπόρο στην όλη του προσπάθεια, τον Arch Stanton!

Ένα περιοδικό σαν το Βακχικόν μαζί με το Ραδιόφωνο του ήταν ένα όνειρο όλης της ομάδας, ώστε να μπορούμε με ελεύθερο τρόπο χωρίς όρια και περιορισμούς να μεταδίδουμε την ενέργειά μας είτε με μουσική είτε με σάτιρα είτε με ποίηση και αρετή!

Ύστερα από 2 χρόνια και με πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς, καταφέραμε να πορευτούμε ορφανοί μέσα στις διαδικτυακές και όχι μόνο σελίδες. Περάσαμε από τα Ερτζιανά και τα Ιντερνετικά ραδιόφωνα με διάφορες εκπομπές!

Τους τελευταίους 2 μήνες όμως ο χαμένος αδερφός ξαναβρέθηκε. Καταφέραμε ύστερα από συλλογική προσπάθεια των μελών του περιοδικού να σηκώσουμε τον δικό μας Ραδιοφωνικό Σταθμό. Το όνομα αυτού, Ράδιο Βακχικόν. Ενσωματώθηκε αμέσως μέσα στο περιοδικό, με αποτέλεσμα την αύξηση της αναγνωσιμότητας και της διάδοσης του περιοδικού σε νέους κύκλους.

Νέα παιδιά μαζί μας πορεύονται και δημιουργούν μέσα από το Ράδιο Βακχικόν. Σιγά σιγά αυξανόμαστε και πληθαίνουμε και οι βραδιές αποκτούν μιαν άλλη γεύση μέσα από τις διάφορες και ποικιλόμορφες εκπομπές των Ραδιοβακχικών παραγωγών!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς που μας στηρίζετε!
Ευχόμαστε να σας ανταποδίδουμε την στήριξη αυτή με δημιουργικότητα και με όμορφα πραγματάκια!

Συντονιστείτε λοιπόν στο Ράδιο Βακχικον...

Συντονιστείτε και -γιατί όχι- γίνετε κι εσείς Ραδιοβακχικοί παραγωγοί με το μεράκι σας, την καλή διάθεση για καινούργια πράγματα!

Συντονίστε όλους τους φίλους σας και ελάτε να συνεχίσουμε τη δημιουργία ενός άλλου κόσμου έξω από τα πλαίσια της καθημερινότητας. και της ανελεύθερης σκέψης!

Νέστορας Ι. Πουλάκος
Στράτος Π.
Νίκος Μπίνος
Τάσος Ρήτος
Πέτρος Ασπρόπουλος
Φωτογραφίες : στιγμές από εκείνα τα πρωτοχρονιάτικα λεπτά, εκείνα τα βακχικά πάρτι, εκείνες τις πρώτες ώρες που στήναμε τον σταθμό στο στούντιο-γραφείο του Βακχικόν στην Αθήνα - φώτο 1 : Π. Ασπρόπουλος + Ν.Ι. Πουλάκος στη "Ρακαδημία" / φώτο 2 : Nίκος Μπίνος στο στούντιο-γραφείο / φώτο 3 : Τάσος Ρήτος στο στούντιο-γραφείο / φώτο 4 : Τάσος Ρήτος + Ν.Ι. Πουλάκος στο στούντιο-γραφείο-κρεβατοκάμαρα / φώτο 5 : Στράτος Π. στο Κολωνάκι / φώτο 6 : Νίκος Μπίνος + Ν.Ι. Πουλάκος στο Κολωνάκι