Top menu

Περιεχόμενα Τεύχους 19

Θεατρικός Διαγωνισμός στο Πασάγιο 8

Το Περιοδικό Vakxikon.gr χορηγός επικοινωνίας

Οι Εκδόσεις Vakxikon.gr μέγας χορηγός


Βλέμμα, ήχος, μυρωδιά, γεύση, αφή η καθημερινότητά μας γεννά συναισθήματα που μας ακολουθούν, σκέψεις που ζητούν να ελευθερωθούν με το λόγο, με το ρυθμό, με την κίνηση, με το σώμα.

Εκεί ο καλλιτέχνης δημιουργεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο την αλήθεια του. Μια αλήθεια που ζητά να μοιραστεί με το κοινό.

Γνωρίζοντας την «ανάγκη» και την σημασία της έκφρασης το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας καλεί όλους εκείνους που δημιουργούν με τις λέξεις και εκφράζονται με το λόγο και το σώμα στο φεστιβάλ «Πασάγιο TheARTers» το οποίο πρόκειται να διοργανώσει στις 20 του Οκτώβρη 2012, στον πολυδραστικό χώρο του «Πασάγιο 8», (Θεραπειών 8 στον Κολωνό).

Ανοιχτή πρόκληση σε όλες τις ερασιτεχνικές και μη θεατρικές ομάδες, νέους συγγραφείς θεατρικών έργων, σκηνοθέτες, σεναριογράφους, χορογράφους,  χορευτές και standup comedy artists να παρουσιάσουν την δουλειά τους στην σκηνή του «Πασάγιο8».

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 20 Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο 210-5150050 και στο e-mail: dephellas@yahoo.gr.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να αναδειχθούν μέσα από την ανιδιοτελή ιδιότητα ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, όπως είναι το Δ.Ε.Π.Ε..

Το «Πασάγιο 8» είναι κέντρο πολιτισμού και έκφρασης της περιοχής μας και μέσα από αυτή την διοργάνωση επιδιώκουμε να φέρουμε το ΘΕΑΤΡΟ κοντά στους συνανθρώπους μας!

Με ένα συμβολικό εισιτήριο δίνουμε την ευκαιρία στον καθένα να γνωρίσει κι άλλες μορφές τέχνης, να γεμίσει δημιουργικά τις ώρες του και να υποστηρίξει τους νέους καλλιτέχνες…

Στόχος μας, να προβάλλουμε όσο το δυνατό, περισσότερους συγγραφείς, δημιουργούς και θεατρικές ομάδες. Άπαντες θα κριθούν από ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών αλλά και τους θεατές και λάτρεις του θεάτρου.

Tο Δ.Ε.Π.Ε (Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας), σε πείσμα της δύσκολης εποχής που διανύουμε και θέλοντας να συνεχίσει να δραστηριοποιείται κοινωνικά και πολιτιστικά, περιμένει να ανταποκριθείτε.

Ας δώσουμε, λοιπόν, όλοι μας «πνοή» στις λέξεις και ας τις μετατρέψουμε σε «ζωή»

Έστω και θεατρική…

Με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, οι Εκδόσεις Vakxikon.gr προσφέρουν δωρεάν ψηφιακή έκδοση του θεατρικού κειμένου που θα λάβει το πρώτο βραβείο ενώ οι 5 επικρατέστερες ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους για 6 παραστάσεις (Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή) στο «Πασάγιο 8».