Top menu

Γιόγκα και θεατρική εμψύχωση για παιδιά 3-12 χρονών

katsou_arthro

SUNSHINE CHILDREN'S YOGA & ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ

Δασκάλα: Κατερίνα Καντσού, R.K.Y.T. - RCYP 1-3

Συνδυαστικά μαθήματα γιόγκα και θεατρικής εμψύχωσης για παιδιά ηλικιών 3-12 ετών, μέσα από μουσικο-κινητικές δραστηριότητες, ιστορίες, τραγούδια, παιχνίδια, χορό κι αναπνευστικές ασκήσεις που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της κοινωνικής, στοχαστικής και κιναισθητικής τους μάθησης, την επίγνωση του σώματος και του εαυτού τους και την κατανόηση των ικανοτήτων και ταλέντων τους.

Κάθε Παρασκευή 5:30-7 μ.μ. στο Sunshine Children’s Yoga Studio, Σιμοπούλου 13, Αμπελόκηποι (μετρό Πανόρμου). Επικοινωνία: 694 9146 047/ katerina.kantsou@gmail.com. Δασκάλα: Κατερίνα Καντσού (R.K.Y.T. & RCYP 1-3).

Τα παιδιά επιβιβάζονται σε μαγικά γιόγκα ταξίδια ανά τον κόσμο εξερευνώντας πολιτισμούς, ιστορίες, τραγούδια, ποιήματα παιχνίδια, χορό, κίνηση, πόζες χαλάρωση κι αναπνευστικές ασκήσεις.

Επίσης, αναπτύσσουν βιωματικά τη θεατρική εμπειρία μέσα από δραστηριότητες που στοχεύουν στην ανάπτυξη της κοινωνικής, στοχαστικής και κιναισθητικής τους μάθησης με τις μεθόδους του θεατρικού παιχνιδιού και της διερευνητικής δραματοποίησης.

Σε αυτό το γεμάτο φροντίδα περιβάλλον τα παιδιά αναπτύσσουν ευκαμψία και ισορροπία, επίγνωση του σώματος και του εαυτού τους, συγκέντρωση, αυτο-σεβασμό κι αυτοπεποίθηση, κατανόηση των δυνατοτήτων, των ικανοτήτων και των ταλέντων τους και μαθαίνουν να σέβονται τους άλλους και τον κόσμο γύρω τους.

Τα μαθήματα στοχεύουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού, πρωτίστως μέσα από το χτίσιμο, το δέσιμο και την επικοινωνία της ομάδας που δημιουργείται.

Πάνω απ' όλα, διασκεδάζουν!

Κάθε Παρασκευή 5:30-7:00 μ.μ. Τα μαθήματα αρχίζουν 7 Οκτωβρίου 2016
Κόστος: 27 ευρώ τον μήνα.
Ηλικίες 3-12 χρονών.